orig

Атанас Месечков падна за втори път на едно коляно пред съпругата си Кремена. „Преди 6г. ми каза „Да“, днес отново“

Преди да тръгне към олтара, облечена в изящна бяла рокля, всяка жена иска да бъде сигурна, че мъжът, до когото ще застане пред него, действително е най-подходящият за нея. За целта трябва да се убеди, че той отговаря на всички критерии в списъка ѝ с качества, съответстващи на един добър съпруг, който прецизно е съставяла във времето, отвело я до този момент.

Като например, че той е човекът, който ще я кара да се чувства специална през всеки ден до края на съвместния им живот. Онзи, който ще я обича безрезервно за същия период от време, опитвайки се да провокира усмивка на лицето ѝ, независимо от обстоятелствата. Същият, който ще я подкрепя безусловно, понасяйки без страх наравно с нея тежките изпитания на съдбата. Този, който ще даде всичко от себе си, за да бъде всеотдаен баща, поставящ своето семейство на първо място, преди всичко останало, готов да стори чудеса в неговото име.

Едва тогава, когато е напълно уверена, че всичко това е така, тя ще се съгласи да се омъжи за него, приемайки да сложи халка на безимения си пръст. Разбира се, независимо от вниманието, съпътстващо този избор, има възможност преценката ѝ да не е била точна, но ако след години повторно се съгласи да мине под венчилото със съпруга си, значи в миналото действително е намерила правилния партньор, с когото щастливият край от приказките е съвсем възможен. И въпреки че двойките, които могат да се похвалят, че романсът им следва описания току-що сценарий, те все пак съществуват, а както съвсем наскоро стана ясно, Атанас и Кремена Месечкови са част от тях.

Преди броени часове танцьорът публикува в личния си Инстаграм акаунт трогателна снимка, разкриваща на последователите му колко необятна е любовта му към неговата половинка… Толкова, че отново да ѝ предложи брак, при това на същата дата, на която преди шест години го стори за първи път. Изображението, събрало безброй харесвания в социалната мрежа, е заснето привечер на плажната ивица в курорта Лозенец, където двамата са на почивка заедно със своите деца. На него той стои върху пясъка пред нея, паднал на едно коляно, а в ръцете си държи велурена кутийка с пръстен. Въпросът е задал на фона на голям светещ надпис, изписващ думата „Love“, зад който се виждат морските вълни, допълващи прочувствената атмосфера.

Comments are closed.